Tuinonderhoud

Je geniet nóg meer van je tuin als deze het hele jaar door in opperbeste conditie verkeert. Ik verzorg tuinonderhoud op deskundige wijze en zorg ervoor dat je tuin er in alle seizoenen netjes en verzorgd uitziet. 

Tuinonderhoud uitbesteden

Ben je erg tevreden over je tuin, maar wil je er zelf liever geen werk aan hebben? Misschien heb je zelf geen groene vingers, of heb je weinig tijd. Ik neem graag het onderhoud van je tuin uit handen. Onderhoud van je tuin is niet alleen belangrijk voor hoe de tuin eruitziet, het is belangrijk om je planten in goede conditie te houden. 

Mogelijkheden voor tuinonderhoud

  • Knip- en snoeiwerk
  • Gazon onderhoud en inzaaien
  • Onderhouden van borders en beplanting
  • Aanleg en reiniging van terrassen
  • Reiniging van de bestrating
  • Onderhoud aan de vijver

Samen bepalen we hoe vaak ik bij je langskom

Wil je één of twee keer per jaar onderhoud laten plegen aan je tuin? Dat kan! Wil je dat ik vaker bij je langskom om wat kleine klusjes in de tuin te doen? Ook dat is mogelijk. Ik heb alle gereedschappen die nodig zijn dus je hoeft zelf niets aan te schaffen. Ook zorg ik ervoor dat alle snoeiafval wordt afgevoerd.

Het is ook mogelijk om een abonnement voor tuinonderhoud af te nemen 

Met een onderhoudsabonnement voor je tuin, ben je verzekerd van een prachtige, goed onderhouden tuin gedurende het hele jaar. Zo kom ik regelmatig bij je langs voor het verwijderen van onkruid, snoeiwerk en grasmaaien.

Neem contact met mij op voor meer informatie!

Contact opnemen?

Bel of WhatsApp: 06 45 97 25 86