Bestrating

Geniet in alle seizoenen van een fijne tuin. Een gezellig paadje naar de poort, een terrasje in de zon of juist in de schaduw. Wil je sierbestrating laten aanleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb alle kennis, gereedschappen en benodigdheden in huis om jouw tuin te bestraten. 

Terrasje in stijl

Met sierbestrating geef je jouw tuin een moderne, klassieke of landelijke look. Welke stijl je ook kiest, sierbestrating laten aanleggen in je achtertuin levert je de nodige voordelen op. Zo maak je je tuin met sierbestrating (gedeeltelijk) onderhoudsvrij. Daarnaast is sierbestrating bepalend voor het aangezicht van je tuin. De stijl van de tegels of stenen, het patroon waarin de stenen gelegd worden, de kleur en het materiaal kunnen je tuin de juiste sfeer geven. Dus ben je toe aan wat anders? Of wil je jouw tuin een make-over geven? Nieuwe sierbestrating doet wonderen. 

Soorten sierbestrating

Er zijn verschillende soorten sierbestrating. Van gebakken bestrating tot natuursteen, en van betonlook tegels tot keramische tegels; sierbestrating is er in alle soorten en maten, passend bij iedere tuin en bij iedere stijl. 

Sierbestrating laten aanleggen

Wil je sierbestrating laten aanleggen door een specialist? Neem dan contact met mij op.

 

Contact opnemen?

Bel of WhatsApp: 06 45 97 25 86