Tuinaanleg

Wil je jouw droomtuin laten aanleggen? Ik ga voor een duurzaam ontwerp waar je jarenlang plezier van zult hebben. Ik combineer je wensen voor materialen, kleuren én de functionele eigenschappen op creatieve wijze waardoor je kunt rekenen op een compleet plaatje waarin alle elementen in balans zijn. 

Verschillende mogelijkheden bij tuinaanleg

Wil je een hele nieuwe tuin laten aanleggen? Of overweeg je de aanleg van borders, een terrasje, tuinhuis of veranda? Misschien denk je zelfs aan een gazon of vijver. Al deze facetten van tuinaanleg kan ik tot in de puntjes voor je verzorgen. Ook tuinbeschoeiing zoals een schutting of groene afscheiding tussen jouw tuin en die van de buren kan ik voor je realiseren. 

Het zit ‘m in de details

Je materiaalkeuze, positionering van bepaalde elementen én verlichting: het zijn de details die je tuin de sfeer geven waar je naar op zoek bent. Ik kom graag bij je langs om je wensen te bespreken en om vervolgens een plan en een offerte te maken.

Tuinaanleg van A tot Z

Als tuinspecialist kun je op mij rekenen als het gaat om tuinonderhoud en tuinaanleg. Ik regel jouw tuinproject tot in de puntjes. Natuurlijk kun je via mij ook de materialen voor de tuin inkopen. Vaak kan ik dit zelfs voordelig voor je regelen!

Contact opnemen?

Bel of WhatsApp: 06 45 97 25 86